Ipoteză șocantă în cazul avionului EgyptAir prăbușit în Mediterana

256
Ipoteză șocantă în cazul avionului EgyptAir prăbușit în Mediterana - clipboard01191465x390-1464071929.jpg

Articole recomandate

O nouă teorie zdruncină din temelii ancheta în cazul prăbușirii avionului Egypt Air, la bordul căruia se aflau 66 de persoane, dintre care 56 de pasageri și 10 membri ai echipajului.

După o lungă operațiune de căutări la care au participat mai multe țări, epava aeronavei a fost găsită în largul Alexandriei. Dispariția zborului MS804 ridică multe semne de întrebare. De ce nu au transmis piloții niciun mesaj de urgență către turnul de control?

Ca orice avion modern, Airbus A320 este pilotat în mare parte de sistemul automat al aeronavei. Chiar și atunci când este pilotat "manual", sistemul automat al aeronavei nu este cu totul dezactivat. Orice s-ar fi întâmplat cu avionul EgyptAir a reușit să destabilizeze toate sistemele aeronavei, inclusiv cel de comandă, ceva nemaivăzut până acum la un aparat de zbor modern, potrivit Click.ro.

În mod normal, în timpul unei urgențe care implică un incendiu, piloții au timp să își pună măști, care sunt dotate cu microfoane, și să transmită un semnal de urgență, în care să descrie problema survenită la bord. În mod clar, piloții egipteni nu au avut timp să facă acest lucru, sugerând că ar fi fost scoși din cockpit sau uciși, arată sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5208 secunde