Prăbușirea avionului EgyptAir: prea devreme pentru concluzii

125
Prăbușirea avionului EgyptAir:  prea devreme pentru concluzii - egyptair-1463920865.jpg

Articole recomandate

Anchetatorii egipteni însărcinați cu stabilirea cauzelor prăbușirii avionului EgyptAir în Marea Mediterană au declarat că analizează datele, inclusiv semnalele trimise de aparat, dar că este prea devreme pentru a ajunge la orice concluzii, notează Reuters.

Ei au afirmat într-un comunicat că evaluează materialul provenit de la controlul traficului aerian, aeronavă și documentele echipajului, precum și informațiile sistemelor de transmitere a datelor avionului ACARS și AIRMAN, care descarcă date de întreținere și de eroare către un operator al companiei aeriene.

"Este mult prea devreme pentru a trage concluzii sau a lua decizii privind o singură sursă de informații, cum ar fi mesajele ACARS, care sunt semnale sau indicatori ce pot avea diferite cauze și prin urmare, necesită o analiză suplimentară", potrivit comunicatului.

Avionul EgyptAir care a dispărut de pe radare, joi dimineața, cu 66 de persoane la bord s-a prăbușit în largul insulei grecești Karpathos, în spațiul aerian egiptean, informează surse aeroportuare citate de AFP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4524 secunde