Israel-Hamas/ Sute de protestatari în Tel Aviv după ce trei ostatici au fost ucişi de soldaţi israelieni

2568
Israel-Hamas/ Sute de protestatari în Tel Aviv după ce trei ostatici au fost ucişi de soldaţi israelieni - israel-1702709643.jpg

Articole de la același autor

Sute de persoane au ieşit în stradă în Tel Aviv vineri seara pentru a protesta împotriva morţii a trei ostatici, ucişi accidental de soldaţii israelieni în Fâşia Gaza, informează dpa, citând reportajele din media locale.

Imaginile difuzate de televiziunea israeliană au arătat mulţimi mari care se adunau în centrul metropolei de coastă, blocând o stradă principală. Ei au cerut guvernului să ia măsuri pentru a asigura eliberarea imediată a ostaticilor din Fâşia Gaza.

Purtând pancarte, bannere şi afişe cu numele şi fotografiile multor alţi ostatici, demonstranţii s-au deplasat în direcţia sediului armatei israeliene.

După cum a raportat site-ul de ştiri ynet, protestatarii au turnat vopsea roşie pe stradă.

"Timpul lor se scurge! Aduceţi-i acasă acum", au scandat participanţii la protest.

Ei au criticat guvernul premierului Benjamin Netanyahu pentru că nu face suficient pentru a elibera ostaticii.

O nouă înţelegere privind eliberarea de ostatici, precum cea încheiată la sfârşitul lunii noiembrie, ar fi împiedicat incidente precum cel care a avut loc vineri, în Gaza, au spus protestatarii.

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, Daniel Hagari, a anunţat vineri că trei ostaticii israelieni au fost ucişi accidental de soldaţi în timpul luptelor din Fâşia Gaza.


sursa foto: The Times of Israel


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4838 secunde