Juncker: Marea Britanie să înceteze discriminarea est-europenilor. Românii merg să muncească cinstit

92
Juncker: Marea Britanie să înceteze discriminarea est-europenilor. Românii merg să muncească cinstit - jeanclaudejuncker-1418406048.jpg

Articole recomandate

Planurile Guvernului David Cameron de limitare a imigrației îi stigmatizează pe est-europeni, afirmă Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, criticând dur mentalitatea prin care toți românii și bulgarii sunt considerați infractori și recomandând Londrei "autoflagelarea".
Planurile premierului David Cameron a limitare a accesului imigranților la indemnizații sociale îi stigmatizează pe est-europenii care au mers să muncească legal în Marea Britanie, a spus Juncker, potrivit Mediafax.ro.
"Mai ales în Marea Britanie, care a pledat mereu pentru extinderea Uniunii Europene, trebuie să înceteze această discriminare a țărilor doar pentru motivul că de obicei merge bine când sunt stigmatizați alții. Uneori este potrivită autoflagelarea", a spus Juncker, potrivit The Telegraph.
"Mă opun în totalitate unui comportament prin care toți polonezii, toții românii, toții bulgarii de pe piața muncii sunt tratați ca și cum ar avea mentalitatea de infractori. Acești oameni muncesc și își câștigă salariile", a subliniat președintele Comisiei Europene.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4702 secunde