Jurnalist ucrainean, răpit și ucis - Acesta prezenta urme de tortură, răni de cuțit și avea craniul spart

162
Jurnalist ucrainean, răpit și ucis - Acesta prezenta urme de tortură, răni de cuțit și avea craniul spart - cutit13098185701361258248-1396783613.jpg

Articole recomandate

Un jurnalist și activist al partidului naționalist ucrainean Svoboda (Libertate) a fost găsit mort, prezentând urme de tortură, la o zi după ce a fost răpit, a anunțat formațiunea duminică.


Corpul lui Vasili Serghienko a fost găsit sâmbătă, într-o pădure, în apropiere de satul Vigraiev, în centrul țării, la aproximativ 120 de kilometri sud-est de Kiev, se arată într-un comunicat emis de către partid.


Acesta prezenta "urme de tortură" și răni de cuțit și avea "craniul spart", potrivit Svoboda, care precizează că bărbatul a fost răpit de acasă, vineri seara, de către persoane necunoscute care l-au urcat cu forța la bordul unui vehicul.


Parchetul local a confirmat descoperirea corpului jurnalistului, fără să ofere precizări, din cauza "anchetei în curs".
Potrivit Svoboda, Vasili Serghienko a spus că a primit recent amenințări, iar moartea acestuia ar putea să aibă legătură cu articole pe care le-a scris despre un puternic om de afaceri din regiune, căruia partidul nu-i precizează numele, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7691 secunde