Kate Middleton, lecție de eleganță la încoronarea Regelui Charles. Le-a adus un omagiu Prințesei Diana și Reginei Elisabeta a II-a

1316

Articole de la același autor

Prințesa de Wales a avut o apariţie strălucitoare la ceremonia de Încoronare a Regelui Charles al III-lea.


Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, şi-a făcut apariţia într-o rochie uimitoare din crepon de mătase ivoire, cu broderii şi fir de argint. Rochia de culoarea fildeşului era acoperită de mantia Ordinului Regal Victorian.
Creaţia este semnată Alexander McQueen, una dintre mărcile ei de modă preferate pentru care a optat în numeroase ocazii, în special alegând-o pe Sarah Burton pentru a-i crea rochia de mireasă. Cele patru flori ale națiunilor, trandafir englezesc, ciulin scoțian, narcisa galeză și trifoi irlandez, au fost brodate pe rochie, potrivit Observator.ro.


Prin ținuta abordată Kate a adus omagii Prinţesei Diana şi Reginei Elisabeta a II-a.


Pentru evenimentul istoric, Prințesa de Wales a purtat o diademă Jess Collett și Alexander McQueen, cu broderie tridimensională de frunze, lucrate cu cristal și fir de argint.
În memoria Prințesei Diana, Kate a purtat un set de cercei cu perle și diamante care i-au aparținut acesteia. Lady Diana primise bijuteria înainte de nunta ei cu Prinţul Charles, în 1981. Kate a purtat anterior cerceii, lăsaţi lui William și Harry, la premiile BAFTA, în 2019, informează Daily Mail.
Diana a purtat cerceii la diferite ocazii, inclusiv la un banchet pentru Împăratul japonez Akihito în 1990 și la o gală la Palatul Versailles în 1994. Se spunea că Regina Maria, bunica Reginei Elisabeta a II-a, a purtat de asemenea perechea de cercei.


În același timp, ea a adus un omagiu şi regretatei Regine Elisabeta a II-a, purtând colierul cu Festoon George al VI-lea, care a fost un cadou de la Regele George al VI-lea pentru fiica sa, atunci Prințesa Elisabeta. Colierul are șiruri de pietre gradate, suspendate între două triunghiuri de diamante. A fost, de asemenea, colierul preferat al Reginei pe care îl alegea atunci când nu purta diademă.


Kate a intrat în Westminster Abbey, alături de William și doi dintre fiii lor, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, cel mai mic dintre copii.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Mai 2015
Stire din Monden : Ducesa Kate A FOST INTERNATĂ
Pagina a fost generata in 0.6254 secunde