Luare de ostatici într-un oficiu poștal din Ucraina. Doi copii sunt printre cei captivi

67
Luare de ostatici într-un oficiu poștal din Ucraina. Doi copii sunt printre cei captivi - har-1514658458.jpg

Articole recomandate

Luare de ostatici în orașul Harkov, din nord-estul Ucrainei: poliția afirmă că un bărbat s-a închis într-un oficiu poștal, alături de 11 oameni, printre care doi copii. Bărbatul are explozibili asupra sa și amenință se arunce în aer - dar este în legătură cu forțele de securitate. Potrivit Reuters, el nu a făcut deocamdată revendicări, dar spune că este împotriva recentului schimb de prizonieri dintre forțele ucrainene și separatiștii pro-ruși din estul țării.


Un bărbat despre care se crede c-ar avea explozibili asupra sa a luat ostatici nouă adulți și doi copii într-un oficiu poștal la Harkov, Ucraina, a anunțat poliția, citată de Reuters și Agerpres.

Bărbatul nu a făcut nici o cerere și este în contact constant cu poliția prin intermediul telefoanelor ostaticilor, a declarat șeful poliției regionale, Oleg Bekh, la canalul de televiziune ''112 Ucraina''.

Imaginile difuzate de televiziune arată polițiști și mașini de poliție parcate în apropiere de o clădire cu două etaje din oraș. Zona a fost închisă traficului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0679 secunde