Concurs Mahmoud Ahmadinejad i-a transmis lui Obama că poporul iranian "îi va rupe dinții"

394
Mahmoud Ahmadinejad i-a transmis lui Obama că poporul iranian

Articole recomandate

Președintele iranian Mahmoud Ahmadinejad l-a avertizat pe omologul său american Barack Obama că poporul iranian "îi va rupe dinții". Este replica pe care liderul de la Teheran o dă președintelui american, la o zi după ce Obama a condamnat politica nucleară iraniană și a anunțat noua strategie nucleară americană, notează HotNews.ro. "Ai grijă. Dacă urmezi calea lui Bush, răspunsul poporului va fi același pe care i l-a dat și lui Bush: îi rupem dinții", a avertizat Mahmoud Ahmadinejad, citat de AFP.
"Ce a putut să spună Obama nu a spus nici măcar Bush, ale cărui mâini erau mânjite de sângele poporului nostru", a declarat Mahmoud Ahma-dinejad. "Îl sfătuim pe Obama să aibă grijă să nu semneze nimic din ce i se pune în față. Așteaptă și cântărește lucrurile un pic", a continuat acesta.
Potrivit strategiei nucleare americane, SUA nu vor mai crea noi generații de arme nucleare, iar arsenalul deja existent nu va fi folosit împotriva statelor care nu dețin arme nucleare și care respectă Tratatul de Neproliferare Nucleară (NPT). Americanii au sugerat, însă, că pot fi făcute și excepții în cazul unor state ca Iranul și Coreea de Nord, acuzate de Occident că încalcă rezoluțiile ONU cu privire la programele lor nucleare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5916 secunde