Mama bărbatului care și-a înecat copiii într-un râu din Bacău: ”Nu știu ce inimă a avut!”

198
Mama bărbatului care și-a înecat copiii într-un râu din Bacău: ”Nu știu ce inimă a avut!” - mama-1652116923.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul din Bacău care şi-a ucis cei doi copii este în continuare căutat, atât în apă, cât şi pe uscat. După o ceartă cu soţia, acesta şi-a luat băiatul de patru ani şi fetiţa de cinci luni şi i-a aruncat în apele Barajului Bereşti. Încă nu se ştie dacă a sărit şi el, ori a fugit de la faţa locului, relatează Antena3.ro


Cearta care a izbucnit duminică între cei doi soţi l-a determinat pe bărbat să ia copiii şi să plece, ameninţând că se va arunca în baraj cu ei. Ultima care a vorbit cu băieţelul de patru ani a fost bunica din partea tatălui.

„Era nepoţelul meu. M-a sunat că n-a ajuns aici, nu am știut unde. Zice ”mamaie vin la tine”, i-am spus ”adu băiatul acasă, du fata acasă la mamă şi adu-mi băiatul acasă că îl iau eu şi-l cresc”, l-am crescut până acum”, a declarat Mariana Florea, bunica copiilor din partea tatălui.

Bărbatul a fost internat la psihiatrie pentru scurtă vreme din cauza alcoolului, dar lua tratament. Deşi ştia că cei doi nu se înţeleg, femeia este şocată de ceea ce a făcut fiul ei.


„Nu știu ce inimă a avut, nu-mi dau seama.”, mai spune bunica.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.876 secunde