Concurs Manifestații de amploare în Piața Roșie din Moscova

186
1
Manifestații  de amploare  în Piața Roșie  din Moscova - moscova-1368099009.jpg

Articole recomandate

Rusia a comemorat, ieri, victoria în 1945 asupra regimului nazist cu o defilare la care au participat peste 11.000 de militari în Piața Roșie din Moscova și bombardiere, sub privirile președintelui Vladimir Putin. 

Camioane militare transportând lansatoare de rachetă strategice și alte arme au defilat în centrul capitalei rusești, pentru a marca sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial celebrat la 9 mai, în fosta URSS, actul de capitulare fiind semnat seara târziu, la 8 mai, la Berlin, respectiv 9 mai, după ora Moscovei.

"Ne vom aminti întotdeauna că Rusia, Uniunea Sovietică, a fost cea care a determinat eșecul proiectelor odioase, sângeroase ale naziștilor și i-a împiedicat să controleze lumea", a declarat Putin, într-o scurtă alocuțiune.

Comentează știrea

adamirator
10 mai 2013
asta arata

ca rusii nu sunt capabili sa invete nimic din lectiile istoriei; au mai avut armament cacalu si degeaba... pe de alta parte, cand au fost atacati de hitleristi, au reusit sa invinga fara o armata exceptionala... (Dar cu ajutor international masiv.) Daca ar medita mai mult, ar intelege poanta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3958 secunde