Marea Britanie: 100 de zboruri anulate pe Heathrow din cauza ninsorii

188
Marea Britanie: 100 de zboruri anulate pe Heathrow din cauza ninsorii - iarna-1358609849.jpg
Circa o sută de zboruri au fost anulate în cursul acestei dimineți pe aeroportul londonez Heathrow, unde numeroși pasageri au fost nevoiți să își petreacă noaptea din cauza perturbărilor de trafic provocate de ninsori, transmite AFP.
"Condițiile meteo sunt mult mai bune, iar pistele au fost deschise, însă avem circa o sută de zboruri anulate, mai ales din cauza perturbărilor de ieri", a declarat un purtător de cuvânt al administrației aeroportului.

Ieri, pe Heathrow, cel mai mare aeroport londonez, au fost anulate aproape 400 de curse. Compania British Airways le-a prezentat scuze clienților și le-a propus să le restituie contravaloarea biletelor sau să le rezerve locuri la alte zboruri.

Televiziunile britanice au difuzat sâmbătă dimineața imagini cu pasageri dormind într-un din terminalele aeroportului, unde au fost nevoiți să-și petreacă noaptea.

Și transportul feroviar din Marea Britanie continua să fie afectat sâmbătă de intemperii. Compania Eurostar a anunțat că trenurile sale înregistrează "ușoare întârzieri" din cauza zăpezii și gheții din Marea Britanie și nordul Franței. 

În Irlanda de Nord, aproape 1.000 de locuințe sunt lipsite de electricitate. Vineri, circa 3.000 de școli au fost închise în Marea Britanie din cauza căderilor de zăpadă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Actual : Avion evacuat, aeroportul din Glasgow închis
Pagina a fost generata in 0.316 secunde