Marea Britanie va încearca să controleze imigrația mai drastic. Românii vor fi afectați de noile decizii

240
Marea Britanie va încearca să controleze imigrația mai drastic. Românii vor fi afectați de noile decizii - romaniainmareabritanie-1473169197.jpg

Articole recomandate

După ce a organizat referendumul privind Brexitul și acum trebuie să părăsească UE, Marea Britanie va încerca să se doteze cu un sistem special de control a migrației pe teritoriul său. Prin acest sistem, Guvernul condus de Theresa May va decide ce persoane străine intră pe teritoriul britanic.

Până acum, Marea Britanie avea un sistem care se baza pe puncte, iar fiecare persoană care îndeplinea anumite criterii putea intra fără probleme pe teritoriul britanic. Dar Guvernul condus de Theresa May dorește să creeze un sistem prin care se poate controla migrația într-un mod mai sever.

De asemenea, premierul britanic a promis că va înăspri controalele transfrontaliere, dar nu susține un sistem care verifică solicitanții pe baza unor factori precum educația sau competențele.

"Un sistem bazat pe puncte le-ar oferi cetățenilor străini dreptul de a veni în Marea Britanie dacă ei îndeplinesc anumite criterii… Un sistem de imigrație care funcționează pentru Marea Britanie ar garanta că dreptul de a decide cine intră în țară îi revine guvernului", a explicat purtătoarea de cuvânt a premierului britanic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5896 secunde