Măcelăriți cu un cuțit, chiar în centrul Londrei

168
Măcelăriți cu un cuțit, chiar în centrul Londrei - macelariti-1470318222.jpg

Articole recomandate

Poliția londoneză a anunțat externarea din spital a trei dintre cele cinci persoane care au fost rănite, miercuri seara, cu un cuțit în centrul Londrei, de către un tânăr cu presupuse probleme psihice, relatează Reuters. Tânărul arestat după atac este suspectat de crimă, a anunțat poliția într-un nou comunicat, în care nu mai evocă pista teroristă, potrivit AFP.

O femeie a fost ucisă și cinci persoane rănite în acest atac, comis, miercuri seara, în Russell Square, în apropiere de British Museum.

"Două persoane rănite în incidentul din Russell Square mai rămân în spital. Altele trei au fost externate", indică poliția londoneză pe pagina sa de Twitter.

"Un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de omucidere în urma atacului în care o femeie și-a pierdut viața și cinci persoane au fost rănite", afirmă Scotland Yard într-un comunicat. "Vom continua să ne concentrăm în ancheta noastră asupra sănătății mintale a suspectului, păstrând totuși deschise opțiunile cu privire la mobilul atacului", potrivit textului.

Poliția a folosit un pistol Taser cu șocuri electrice în momentul arestării tânărului de 19 de ani. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5918 secunde