Rețeaua teroristă Stat Islamic avertizează din nou Europa și Israelul:

"Pedeapsa pe care v-am pregătit-o este dură!"

280

Articole recomandate

Filiala egipteană a rețelei teroriste Stat Islamic avertizează, într-o înregistrare video, că va comite atentate în Israel și în Europa, amenințând că va cuceri orașul Roma, capitala Italiei, informează site-ul cotidianului The Jerusalem Post.

Rețeaua teroristă Stat Islamic amenința, și săptămâna trecută, tot printr-o înregistrare video, că va comite atacuri în Israel și în Europa: "Ne vom întâlni la Roma și la Ierusalim", au avertizat activiștii grupării jihadiste, care a comis deja atentate de anvergură în țări europene.

Înregistrarea video, intitulată "Flăcări din deșert", prezintă secvențe de la o serie de atacuri care au vizat armata egipteană în regiunea Sinai.

"Acesta este doar începutul; ne vom întâlni la Roma și la Ierusalim", afirmă un terorist în înregistrarea video difuzată de Wilayat Sayna (Provincia Sinai), filiala egipteană a rețelei Stat Islamic.

"Evreilor, așteptați-ne! Pedeapsa pe care v-am pregătit-o este dură și în curând veți plăti un preț mare", amenință teroristul, conform traducerii efectuate de Institutul de Studii în Orientul Mijlociu (MEMRI).

Organizația teroristă Stat Islamic ocupă teritorii în estul Siriei, în nord-vestul Irakului, în nordul Egiptului, în nordul Libiei și în sud-estul Afganistanului, unde a instituit un "califat". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.043 secunde