Masacrul din Bascov. Crimele au fost planificate pas cu pas și notate într-un jurnal

266
Masacrul din Bascov.  Crimele au fost planificate pas cu pas și notate într-un jurnal - crima-1660222016.jpg

Articole de la același autor

Masacrul din Argeș a fost plănuit în urmă cu mai mult timp. Criminalul bolnav psihic și-a notat, într-un jurnal, pas cu pas crima. El le-a povestit totul oamenilor legii de ce și-a omorât pe rând cele mai apropiate persoane: părinții, fratele, sora și nepoțica, în vârstă de doar cinci ani. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit Realitatea.net


Anchetatorii au găsit jurnalul criminalului în care era notat un plan mai vechi de ucidere a rudelor. Acesta a recunoscut că intenția de a comite un masacru a fost una veche, bine gândită.

A declarat coerent, cu lux de amănunte, cu toate explicațiile necesare. A răspuns la tot. Printre motivații e și că nu a fost apreciat de familie. Plănuia de mult”, a precizat Laurențiu Palaghia, prim-procurorul Parchetului Argeș.


Potrivit dezvăluirilor cutremurătoare ale criminalului, prima persoană căreia a dorit să-i ia viața a fost chiar mama sa, care a fost găsită moartă în pat. Următorul pe lista sa de victime a fost tatăl său, pe care l-a atacat pe holul dintre dormitor și baie. Ultima victimă din casa în care locuia a fost fratele său, care a fost găsit, de asemenea, fără suflare în pat.

După ce și-a ucis o parte din familie, acesta și-a urmărit cumnatul, care locuia împreuna cu sora acestuia și cu fetița lor de cinci ani. După ce s-a asigurat că acesta a părăsit locuința, criminalul a traversat spre casa surorii sale, acolo unde a ucis-o pe ea și pe copilă, care dormeau în același pat.
  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5585 secunde