Matteo Renzi: Italia va domina economic Europa și chiar lumea în 20-30 de ani

93
Matteo Renzi: Italia va domina economic Europa și chiar lumea în 20-30 de ani - matteorenzi-1438176804.jpg

Articole recomandate

Premierul italian Matteo Renzi susține că reformele economice pe care le implementează Italia o vor ajuta să domine Europa și chiar lumea în 20-30 de ani, informează B1.ro.

"Indiferent de modul în care vor evolua discuțiile politice din țară, cred că Italia are în față un viitor luminos. În 20-30 de ani, Italia va deveni un lider în Europa și în lume", a spus Renzi la conferința anuală a ambasadorilor italieni, desfășurată la Roma. El a mai adăugat că viitorul Italiei depinde de implementarea unor reforme în mod intensiv.

La începutul acestei săptămâni, Fondul Monetar Internațional a publicat un raport care descrie situația economică în marile state ale Uniunii Europene, incluzând Italia. Conform acestui document, fără o accelerare semnificativă a ratei de creștere, Italiei îi va lua aproape 20 de ani pentru a reduce rata de șomaj la nivelul de dinaintea crizei.

Conform Ministerului Economiei și Finanțelor, cei de la FMI nu au reușit să ia în calcul reformele structurale care au fost deja inițiate de către guvern.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Stire din Actual : Fără precedent în istoria Italiei!
Pagina a fost generata in 0.3724 secunde