Abia sosit din Brazilia,

Concurs Mazăre și-a făcut prima apariție publică în Crush

1659
Aflată pentru prima dată în România, trupa italienească SPIT a cântat sâmbătă în Crush. Clubul constănțean a fost plin, clienții declarându-se mulțumiți că pot asculta, live, hitul internațional "Falling", asta pe lângă programul obișnuit de distracție.
Cei patru muzicieni italieni - Marta, Ivo, Maurizio și Lorenzo – s-au reunit relativ recent pentru proiectul SPIT, iar piesa Falling a înregistrat un mare succes în topuri și în cluburi după ce a fost remixată de Daddy Groove. Au cântat în toată Europa, în cluburi, dar și pe scene mari, iar prestația lor de sâmbătă noaptea a fost la înălțimea așteptărilor. Trupa iese în evidență prin sound și performanță muzicală, mai puțin prin look, care este unul sobru, deloc strălucitor sau fancy. Clubberii "profesioniști" au fost satisfăcuți de spectacol.
Și cei de la SPIT s-au arătat încântați de România și de publicul românesc, spunând că seamănă cu cel italian.
Clubul a fost plin de vedete sâmbătă, pe lângă Tania Budi, practic nelipsită la astfel de evenimente, întrucât fratele său este unul dintre patroni, apărând și băieții de le "3rei Sud Est", precum și vedete politice ale Constanței. Nedezmințindu-și reputația de petrecăreț, Radu Mazăre și-a făcut prima apariție publică, după sosirea din Brazilia, în Crush, fiind însoțit de viceprimarul Gabi Stan și "polarisul" deputat Edi Martin, protagoniștii scandalului deszăpezirii, dar și de unul dintre frați și de fiul său. Plus gărzile de corp, printre care campionul balcanic de culturism Nicu Rotaru. L-am mai văzut pe-acolo și pe consilierul municipal Tibi Nemet, care se întreținea cu Maroun Charbel, consulul onorific al Libanului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3229 secunde