Medic scuipat, jignit, amenințat și lovit de către un grup de romi

805
Medic scuipat, jignit, amenințat și lovit de către un grup de romi - medic-1661174884.jpg

Articole de la același autor

Un scandal a avut loc, sâmbătă noapte, la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, în timpul căruia un medic a fost scuipat, jignit, amenințat și bruscat de către un grup de romi. Scandalul a determinat conducerea unității să ia măsuri suplimentare în ceea ce privește asigurarea pazei. Astfel, o echipă a Poliției Locale va patrula în zona spitalului, iar numărul agenților de securitate urmează să fie și el suplimentat, potrivit Realitatea.net


Sâmbătă noapte, un grup de cetățeni de etnie romă au agresat verbal și fizic un cadru medical, pe motiv că nu acordă suficientă atenție unui copil de 3 ani, adus la Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) U cu febră și vărsături.


„Copilul a fost preluat, urmând să i se facă investigații și să fie pus pe perfuzii, însă, între timp, la Urgențe a ajuns un adolescent înjunghiat. Normal că medicul de gardă a considerat cazul o prioritate. Din acest motiv, grupul de romi a început să o scuipe pe doamna doctor, să o jignească în toate felurile, a fost lovită în cap și a primit amenințări cu moartea. Am luat decizia de a mări nivelul de siguranță. Vom avea încă un agent de pază, iar primarul Ploieștiului ne-a asigurat că o echipă a Poliției Locale va patrula, mai ales noaptea, în zona spitalului. Ce facem? Am ajuns să ne fie frică să ne mai facem meseria?”, a precizat managerul Spitalului de Pediatrie, Anca Miu.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5555 secunde