Medicul care a lansat falsa alertă națională de variolă a maimuței a fost internat la psihiatrie

427
Medicul care a lansat falsa alertă națională de variolă a maimuței a fost internat la psihiatrie - medic-1653311992.jpg

Articole de la același autor

Medicul infecționist Andi Radu Agrosoaie, de la Spitalul Municipal Rădăuți, care în weekend a declanșat falsa alertă, la nivel național, de variolă a maimuței, a agresat, luni, o pacientă și mai mulți colegi din spital, motiv pentru care a fost nevoie să fie internat la Psihiatrie, potrivit Realitatea.net


Managerul Spitalului Municipal, Dan Vatră, a declarat că luni dimineață medicul a făcut scandal, a bruscat o pacientă și câteva asistente, după care s-a urcat în cabina unei mașini de la salubritate și nu mai voia să coboare.

Luni dimineață ar fi trebuit să se desfășoare o anchetă internă la spitalul din Rădăuți, după ce medicul Radu Agrosoaie a postat pe pagina sa de Facebook fotografia unei paciente care avea o erupție pe față, cu textul: „Suspiciune de VARIOLĂ. Spitalul Rădăuți secția boli infecțioase. Primul caz în România. Izolăm, tratăm. Am anunțat Ministrul Sănătății”.


Managerul spitalului, Direcția de Sănătate Publică Suceava și Ministerul Sănătății s-au sesizat imediat, au investigat cazul și duminică au transmis că din ancheta epidemiologică a rezultat clar că pacienta, în vârstă de 49 de ani, are varicelă (vărsat de vânt), la fel ca cei doi copii ai ei, nicidecum variolă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4435 secunde