Microsoft le interzice angajaților să cumpere produse Apple

256
Microsoft le interzice angajaților să cumpere produse Apple - applevsmicrosoft-1332592622.jpg
Razboi între cei doi giganți IT: șefii Microsoft au trimis un e-mail prin care interzic angajaților folosirea la serviciu a oricărui produs Apple.
Mesajul intern a fost trimis managerilor de la divizia comercială a companiei, dar a fost făcut public de către un angajat al Microsoft, care l-a transmis apoi presei, relateaza Il Fatto Quotidiano.

Prin acest e-mail, adresat celor aproximativ 46.000 de salariati împrăștiați în toată lumea, responsabilul diviziei comerciale, Alain Crozier, a expus noua politică a companiei, informând că produsele Apple vor fi imediat interzise de pe lista achizițiilor în SUA, angajații din străinătate urmând să fie și ei "instruiți" în acest sens, în cel mai scurt timp.

"Intenționăm să punem în practică o noua politică internă care spune că produsele Apple nu trebuie să fie cumparate cu fondurile companiei. În SUA, produsele Apple vor fi eliminate din catalogul de săptămâna viitoare, care este mecanismul standard pentru achiziționarea unor astfel de produse", scrie în e-mailul trimis pe 14 martie și semnat de Alain Crozier, CFO Microsoft.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Ianuarie 2012
Stire din Economie : Atenție, se ieftinesc tabletele
Vineri, 30 Decembrie 2011
Stire din Economie : Apple mai pregătește ceva
Pagina a fost generata in 2.8818 secunde