Milionarul Gianluca Vacchi, dat în judecată de foști angajați pentru sute de mii de euro

185
Milionarul Gianluca Vacchi, dat în judecată de foști angajați pentru sute de mii de euro - milionar-1653829738.jpg

Articole de la același autor

Un val de acuzaţii îl îngenunchează pe milionarul Gianluca Vacchi, cunoscut pentru stilul de viaţă excentric. Unii dintre angajaţii săi se plâng că au fost plătiţi la negru mai bine de un deceniu, potrivit Antena3.ro 


Noile acuzaţii la adresa lui Gianluca Vacchi vin de la doi foşti şefi ai personalului său care consideră că afaceristul le datorează peste 700 de mii de euro. Banii ar însuma ore suplimentare şi contribuţii pe care Vacchi nu le-ar fi plătit.


Pe de cealaltă parte, sunt angajaţi vechi ai lui Vacchi care nu au ezitat să sară în apărarea şefului lor şi susţin că nu au fost obligaţi niciodată să stea peste program sau să participe la filmări împotriva voinţei lor.


"Suntem aici ca să muncim, suntem aici ca să ne menţinem locul de muncă, dar suntem aici chiar şi să ne distrăm. Pe noi nimeni nu ne-a obligat să facem un TikTok", au precizat aceștia, potrivit CorriereTV.

De asemenea ei spun că dacă viaţa era într-adevăr calvarul vehiculat nimeni nu putea rezista atât timp.

"Suntem aici pentru că am fost dezamăgiţi pentru ceea ce am citit şi auzit la ştiri, nimic din ce aţi scris nu este adevărat! Nu ducem o viaţă plină de frustrări aici şi nu suntem insultaţi. Nu suntem doar nişte servitori!", au mai spus ei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7483 secunde