Moment de reculegere pentru Aleksei Navalnîi, la meciul FCU Craiova - CFR

1274
Moment de reculegere pentru Aleksei Navalnîi, la meciul FCU Craiova - CFR - moment-de-reculegere-buna-1708260891.jpg

Articole de la același autor

Gest unic în fotbalul românesc!


Înaintea meciului dintre FCU Craiova și CFR Cluj, din etapa cu numărul 26 a SuperLigii României, s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Aleksei Navalnîi.


Jucătorii și cei trei arbitri s-au strâns la mijlocul terenului și preț de un minut l-au comemorat pe activistul rus cunoscut pentru opoziția față de Vladimir Putin, care a decedat săptămâna aceasta în închisoare.


Deși, regulamentul interzice promovarea mesajelor cu conotație politică pe stadioane, la meciurile din SuperLiga României, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) spune că a fost înștiințată de acest moment și și-a dat acordul.


Gestul unic în fotbalul românesc a stârnit curiozitatea suporterilor, iar reprezentanții LPF au transmis, că nu vor lua nicio măsură, întrucât inițiativa a fost aprobată în prealabil.


"În calitate de club organizator, FC U Craiova a dorit să facă acest lucru. Ne-au informat telefonic și nu au existat argumente care să determine o opoziție din partea noastră", a declarat secretarul general Justin Ștefan, potrivit fanatik.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5465 secunde