Adrian Mutu a debutat cu o victorie clară la CFR Cluj, 4-1 cu FC Voluntari, în Superligă

134
Adrian Mutu a debutat cu o victorie clară la CFR Cluj, 4-1 cu FC Voluntari, în Superligă - mutu-cfr-1706622840.jpg

Articole de la același autor

Adrian Mutu a debutat cu dreptul ca antrenor ale echipei CFR Cluj, care a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-1 (1-1) pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 23-a a Superligii de fotbal.

Omul meciului a fost Ciprian Deac, care, deşi nu a marcat, a oferit trei pase de gol. CFR a deschis scorul prin Daniel Bîrligea (36), cu un şut superb din întoarcere, după pasă furnizată de Deac.

FC Voluntari a egalat imediat, prin slovacul Adam Nemec (43), cu o lovitură de cap la centrarea lui Nicolae Carnat (ex-CFR). Ilfovenii putea intra în avantaj la pauză, dar Robert Popescu a trimis mingea în bara transversală (45+1).

Clujenii s-au desprins în ultima jumătate de oră, în care au marcat de trei ori. Nigerianul Philip Otele (62) a înscris din pasa lui Bîrligea, după o gafă de proporţii a lui Carnat, care a executat un aut de la margine spre propriul portar. Grecul Panagiotis Tachtsidis (64) a majorat diferenţa la scurt timp, din pasa lui Deac.

Nigerianul Peter Michael, introdus pe teren în min. 71, a închis tabela (74), din pasa lui Deac.

CFR obţinuse o singură victorie în precedentele şapte meciuri de campionat, trei egaluri, trei eşecuri. FC Voluntari a obţinut un singur punct în ultimele patru etape.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9189 secunde