Moment istoric în patinajul artistic! Primul sportiv care a reuşit toate cele şase sărituri cvadruple în competiţie

696
Moment istoric în patinajul artistic! Primul sportiv care a reuşit toate cele şase sărituri cvadruple în competiţie - malininjf1209e1702136406897-1702148617.jpg
Americanul Ilia Malinin a scris o nouă pagină de istorie în finala Grand Prix-ului de la Beijing, devenind primul patinator care a reuşit toate cele şase tipuri de sărituri cvadruple în competiţie. El a completat sâmbătă setul cu un cvadruplu loop, informează Reuters.


Malinin a câştigat pentru prima dată finala de Grand Prix cu un punctaj de 314,66. Japonezul Shoma Uno s-a clasat al doilea, cu 297,34.


Americanul în vârstă de 19 ani, care joi a devenit primul care a reuşit un cvadruplu Axel într-un program scurt, nu mai reuşise până sâmbătă un cvadruplu loop în concurs.


Anterior, niciun patinator nu a mai reuşit toate cele şase sărituri cvadruple în competiţie - loop pe vârf, Salchow, flip, Lutz, Axel şi loop.


"A fost prima dată când am încercat (în competiţie)", a declarat Malinin. "În urmă cu câteva săptămâni, loop-ul meu cvadruplu nu era deloc bun. Mă bucur foarte mult că am reuşit aici sub presiune."




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Februarie 2013
Stire din Actual : Iranul, performanță în domeniul nuclear
Pagina a fost generata in 0.4267 secunde