Stelian Ion: USR a reușit să împiedice majorarea taxei de salubrizare pentru 2024

1766
Stelian Ion: USR a reușit să împiedice majorarea taxei de salubrizare pentru 2024 - deputatul-stelian-ion-1702155340.jpg

Articole de la același autor

Președinte USR Constanța, Stelian Ion, a transmis un comunicat de presă în care atrage atenția că primarul Vergil Chițac a vrut să majoreze taxa de salubrizare pentru 2024, însă consilierii USR au reușit să împiedice acest lucru.

“În cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local din această lună, consilierii USR Constanța au depus un amendament pentru abrogarea articolului din proiectul de hotărâre inițiat de primarul Vergil Chițac ce prevedea majorarea taxei de salubrizare de la 8 la 17 lei. Amendamentul a trecut ieri de votul Consiliului Local. Practic, prin majorarea acestei taxe, primarul a vrut să arunce vina asupra constănțenilor pentru colectarea selectivă neconformă, însă el nu a fost în stare să asigure toate condițiile necesare ca acest lucru să se întâmple”, a declarat Stelian Ion.

El a explicat că soluția propusă de USR Constanța este de asigurare a infrastructurii și amenajarea corespunzătoare pentru colectarea selectivă, precum și a unei campanii de informare bine pusă la punct pe această temă. Astfel, ulterior se pot aplica, treptat și justificat, mărirea taxei precum și sancționarea celor care nu respectă regulamentul de colectare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6655 secunde