Stelian Ion: „Primarul PNL Chițac alege să nu sufle o vorbă despre impactul OUG 90 ce limitează cheltuielile administrațiilor locale”

1216
Stelian Ion: „Primarul PNL Chițac alege să nu sufle o vorbă despre impactul OUG 90 ce limitează cheltuielile administrațiilor locale” - deputatul-stelian-ion-1702047900.jpg

Articole de la același autor

Stelian Ion, președinte USR Constanța, a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia primarul Vergil Chiţac este acuzat că nu transmite nimic referitor la OUG 90 care limitează cheltuielile administraţiilor locale.

„Constănțenii nu sunt în acest moment reprezentați la nivelul de vârf al administrației locale. Primarul Vergil Chițac nu îndrăznește să își supere cu ceva superiorii din partid și nici prietenii politici din PSD.

Chițac alege să nu sufle o vorbă despre ce impact va avea OUG 90, prin care Guvernul Ciolacu limitează cheltuielile administrațiilor locale, asupra proiectelor din Constanța. Un primar fără viziune, fără grijă pentru banii publici și fără nicio preocupare pentru interesele constănțenilor.

După ce a tăiat banii de la învățământul preuniversitar și a pierdut milioane din fonduri europene pentru reabilitarea Peninsulei sau a Colegiului Mircea cel Bătrân, nu așteptăm nimic bun de la primarul Chițac. De fapt, chiar și decizia de a aloca o sumă uriașă pentru beculețe de Crăciun, în loc să găsească soluții mai puțin costisitoare pentru a împodobi orașul de sărbători, spune mult despre cheltuielile iresponsabile ale Primăriei conduse de penelistul Chițac.

Cu astfel de primari, guvernul Ciolacu și coaliția PNL-PSD pot tăia în liniște bugetele locale, cu riscul de a lăsa comunitățile locale fără bani de investiții și pentru buna funcționare a localităților.

Aleșii locali USR atrag atenția că prevederile OUG 90 vor bloca proiectele primarilor care lucrează cu adevărat pentru comunitățile lor și vor avea un efect dezastruos asupra atragerii de fonduri europene.

Ce face acum guvernul Ciolacu, mizând pe tăcerea primarilor PSD și PNL, este un jaf din banii cetățenilor“, a declarat Stelian Ion, președinte USR Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4022 secunde