Dosarul DSK:

Nafissatou Diallo dorește să-i fie recunoscut statutul de victimă

184

Articole recomandate

Nafissatou Diallo "dorește să i se recunoască statutul de victimă", a declarat ieri avocatul francez al acesteia, Thibault de Montbrial, în prima zi de audiere la New York în cadrul procedurii civile care vizează obținerea de despăgubiri de la Dominique Strauss-Kahn, informează AFP.

"Ea dorește să-i fie recunoscut statutul de victimă și realitatea agresiunii căreia i-a căzut victimă", a explicat avocatul cameristei de culoare de la hotelul Sofitel din New York, care l-a acuzat pe fostul director FMI că ar fi abuzat-o sexual în mai 2011.

"Astăzi, ea este încă angajată la Sofitel chiar dacă încă nu a revenit la locul de muncă, ea așteaptă și urmează un tratament pentru umărul l-a care s-a rănit în timpul atacului", a adăugat el.

Justiția americană a renunțat la urmărirea penală împotriva lui Dominique Strauss-Kahn, admițând îndoielile privind credibilitatea unor declarații ale salariatei de la Sofitel. Aceasta i-a intentat fostului director FMI un proces civil pentru obținerea de compensații financiare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4804 secunde