Nicolae Ciucă participă la cel de-al doilea Summit al Platformei Crimeea la nivel de șefi de stat și de guvern

142
1
Nicolae Ciucă participă la cel de-al doilea Summit al Platformei Crimeea la nivel de șefi de stat și de guvern - ciuca-1661181598.jpg

Articole de la același autor

Premierul Nicolae Ciucă va participa, marți, în format online, la cel de-al doilea Summit al Platformei Crimeea la nivel de șefi de stat și de guvern, potrivit Realitatea.net


Cel de-al Doilea Summit al Platformei Crimeea la nivel de șefi de stat și de guvern va avea loc în data de 23 august 2022 în format on-line.

„În profida declanșării războiului pe scară largă de către federația rusă împotriva Ucrainei, subiectul Crimeei ocupate va fi din nou adus în discuție la cel mai înalt nivel politic internațional. Există o serie întreagă de noi provocări care au apărut după 24 februarie 2022: utilizarea Crimeei ocupate de către rusia ca rampă de lansare atacului asupra regiunilor Herson și Zaporijia, ca bază pentru ocuparea târâtoare a sudului Ucrainei, ca o „zonă gri” pentru deținerea ucrainenilor, pe care ocupanții ruși i-au strămutat ilegal din teritoriile temporar necontrolate ale Ucrainei continentale”, a precizat Ambasada Ucrainei.


„Acest război al rusiei împotriva Ucrainei și împotriva întregii Europe libere a început cu ocuparea Crimeea și trebuie să se încheie cu Crimeea – eliberarea acesteea”, – a menționat Președintele Ucrainei, Volodymir Zelenski, citat într-un comunicat de presă.


Comentează știrea

Constantin
22 august 2022
Erorile neamului vanzator

Unde s-au intalnit șefii statelor la sfârșitul celui de-al doilea război mondial. Nu la Yalta in RSSR, care era parte dominanta in URSS ? Parca nu era in Ucraina.

Pagina a fost generata in 0.4205 secunde