La vară, lupte în cușcă, la Sala Sporturilor din Constanța

"Noaptea Judecății"

417

Articole de la același autor

Pasionații de sporturi extreme din Constanța vor avea ocazia să asiste, la vară, la o gală de Mixed Martial Arts - lupte fără reguli. Principalii organizatori sunt Raluca Sandu (fiica președintelui FRF, Mircea Sandu) și soțul său, Todd Medina.

"Noaptea Judecății" va avea loc în ultima decadă a lunii iulie, la Sala Sporturilor, și va umple cu siguranță tribunele.
Todd Medina a mai organizat, până acum, gale de arte marțiale / mixte în cușcă în SUA, Canada, Mexic, Jamaica și Japonia. De șapte ori campion mondial în Ultimate Fighting Championship, Todd a lansat și sportivilor români provocarea la această luptă extremă, în cușcă (octogon), într-un meci de două runde a câte cinci minute.
Mixed Martial Arts reunește sportivi care stăpânesc diferite stiluri de arte marțiale (ju-jitsu, sambo, karate, boxing, kick-boxing, judo, wrestling și alte discipline de gen), care, laolaltă, alcătuiesc una dintre cele mai extravagante competiții ale momentului. Luptătorii pot fi declarați câștigători în urma aplicării uneia dintre următoarele tehnici: chocks, joint locks, take dawns sau knock-outs. În afară de aceste tipuri de tehnici, luptătorii mai pot fi declarați învingători prin aplicarea unor lovituri cu pumnul, cu piciorul, cu cotul sau cu genunchiul.
Competiția oficială «în cușcă» a demarat în SUA și a făcut înconjurul lumii. În Europa, a fost găzduită de șase țări, iar în România, primul show a
avut loc pe 18 aprilie, la Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploiești: "Noaptea Gladiatorilor". Todd a luptat alături de o serie de sportivi români, canadieni și americani, printre care s-au numărat Cătălin Zmărăndescu, Michael McDonald, Alexandru Lungu, Brad Nordquist, Adrian Preda, Eugen Preda, Roufus Rick sau Anatolie Ciumac.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9177 secunde