Noi detalii în cazul tinerei ucise și aruncate pe un câmp de fostul iubit. Ultimul mesaj transmis de Alina

294
Noi detalii în cazul tinerei ucise și aruncate pe un câmp de fostul iubit. Ultimul mesaj transmis de Alina - alina-1666706684.jpg

Articole de la același autor

Apar noi detalii în cazul fetei din Teleorman care a fost ucisă și aruncată pe un câmp de fostul iubit. Criminalul care o urmărea de luni de zile ar fi torturat-o ore întregi înainte de a o ucide cu bestialitate. Potrivit surselor, fata ar fi fost înjunghiată de peste 40 de ori. Deși inițial se credea că fata a fost cea care a acceptat să se vadă cu el în acea seară, anchetatorii iau în calcul și varianta răpirii. Alina, tânăra de 21 de ani, a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele sociale cu doar câteva zile înainte de tragedie, potrivit Realitatea.net


Anchetatorii au în calcul o ipoteză în privința plecării Alinei. În ziua crimei, fata fi fost răpită. Oamenii legii i-au găsit în maşina parcată lângă bloc, ţigările, cheile de la casă şi rucsacul. În urma necropsiei s-a stabilit că tânăra a fost ucisă cu bestialitate și torturată ore în șir.

Cu doar câteva zile înainte să fie ucisă, tânăra a postat un mesaj pe contul său de socializare: "Să alegi mereu omul care îți liniștește furtunile din suflet!", scrisese ea.


Și criminalul a postat un mesaj cu câteva zile înainte. O aplicație îi prevestea că va deveni celebru.


Bărbatul de 25 de ani nu ar fi putut accepta ideea că fata a reluat legătura cu un fost partener. Orbit de gelozie, agresorul o teroriza cu telefoane şi o urmărea fără încetare. Trupul ei a fost găsit pe un câmp din comuna Frumoasa şi ar fi fost înjunghiată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.981 secunde