Noi MĂSURI DURE în Marea Britanie pentru reducerea numărului de imigranți români

161
2
Noi MĂSURI DURE în Marea Britanie pentru reducerea numărului de imigranți români - thetelegraphnoulvaldeimigrantiro-1385539103.jpg

Articole recomandate

Premierul britanic, David Cameron, a anunțat, marți seara, măsuri dure împotriva așa-numitului "turism pentru beneficii sociale", afirmând că imigranții din cadrul UE nu vor putea să pretindă sprijin din partea contribuabililor pe termen nelimitat.


Normele de eligibilitate pentru ajutoarele de șomaj vor fi înăsprite, iar accesul la locuințe sociale va fi limitat, relatează BBC News Online. 


Premierul a declarat, de asemenea, că cetățenii britanici sunt "profund îngrijorați" de nivelul imigrației provenind din România și Bulgaria. El a pus sub semnul întrebării și principiul libertății de circulație în cadrul UE, precizând că acest drept nu poate fi "necondiționat", scrie Mediafax.ro.


Comentează știrea

Pt UK
27 noiembrie 2013
emigrantul

Politica Internationala lanseaza campanii peste campanii impotriva Valului de romani si bulgari ………….-Rromii sunt originaly din INDIA totusi .Dar uita .sa vada ca in Europa si UK si toate celelalte tari neafiliate din Europa sunt deja Populate de Chinezi,Indieni,Arabi,Africanii si gramezi incomensurabile de Asiatici,,, Politica Internationala -UK....Chinezi,Indienii,Asiaticii,Africanii,Arabiii deja va ocupa tot spatiul economic si de afaceii,toate parcurile,tot ce este social si familiar....Romanii si Bulgarii sunt europenii ...Oricum ..acum si Romania si Bulgaria sunt Propietatea Marelui Capital International care stapaneste Europa si nu numai . De ce nu se spune ca Tiganii-RRomii sunt orinigari din India –au fost sclavi in Romania feudala-si VORBESC alta limba-NU Romaneste…romana este numai pentru cersit….sa-si faca palate si retele de prostitutie…si sa-si cumpere ultimul tip de masini din piata….De ce????...Politia UE le permite sa cerseasca pe strazi ???-vezi Roma ,Paris si toate celelalte capitale.si orase-Dunkerq-….Londra,,etc????????? Tiganii ne fac de rusine...nu romaniii adevarati care muncesc din greu pentru existenta lor si a familiilor lor lasate in romania-NU benevol.

Doru
27 noiembrie 2013
Sfatul batranului

Eu zic ca ar fi mai simplu sa se impuna ca adultii care intentioneaza sa intre in Anglia,sa aiba minim liceul terminat sau zece clase plus o scoala profesionala si cu asta basta,tigan sau nu,vor avea acces doar cei seriosi care cu adevarat merg acolo la munca.Fireste ca si chiar printer licentiati gasesti posibili infractori dar totusi ponderea lor e clar redusa!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.714 secunde