Nu mai au voie la toaletă în timpul orelor

410
1
Nu mai au voie la toaletă  în timpul orelor - numaiauvoielatoaleta-1457541007.jpg

Articole recomandate

Elevii unei școli din Marea Britanie au lansat un adevărat scandal pe Facebook, la adresa conducerii unității de învățământ, după ce aceasta a luat decizia de a nu-i mai lăsa la toaletă în timpul orelor. În perioada în care aceștia ar trebui să fie în sălile de clasă, ușile de intrare în băi sunt încuiate.

Supărați, elevii au făcut poze la toaletele închise și s-au plâns pe rețelele de socializare, cot la cot cu unii dintre părinți care consideră drept "inumană" decizia directorului școlii.

De partea cealaltă, directorul motivează că, în ultima vreme, elevii începuseră să aibă obiceiul de a se învoi foarte des la toaletă în timpul cursurilor. "Dacă este într-adevăr o urgență, copiii pot lua cheia de la baie de la recepție", a adăugat acesta.

Comentează știrea

anca
31 martie 2016
anunt

Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Februarie 2016
Stire din Actual : "Brexit": "S-a ajuns la un acord"
Pagina a fost generata in 0.3532 secunde