O bandă de spărgători, foşti militari din Europa de Est, destructurată în Spania

210
O bandă de spărgători, foşti militari din Europa de Est, destructurată în Spania - untitled-1706166474.jpg

Articole de la același autor

Poliţia spaniolă a anunţat miercuri destructurarea unei grupări criminale compuse din foşti militari provenind din Europa de Est, care se specializase în spargeri de vile de lux în Marbella, sudul Spaniei, potrivit AFP.


Această grupare a comis 71 de spargeri de locuinţe, sustrăgând în special bijuterii şi ceasuri de lux, dintre care majoritatea au avut loc în staţiunea Marbella, precum şi în Malaga, Torremolinos şi Estepona, scrie Agerpres.


Au fost arestate şase persoane, între care şeful bandei, "un albanez specializat în jafuri armate", potrivit comunicatului poliţiei spaniole.


Gruparea era compusă din foşti soldaţi, care foloseau tehnici şi echipamente militare tipice pentru a comunica între ei şi a se deplasa, "schimbând direcţia, făcând opriri neaşteptate" atunci când erau pe jos sau cu maşina.


Banda repera case, adeseori situate în apropierea terenurilor de golf, în zone greu de supravegheat de poliţie, dar care le permiteau să dispară cu uşurinţă.


În patru rânduri, membrii bandei au recurs la violenţă şi intimidare împotriva proprietarilor.


Ei au fost inculpaţi pentru comiterea de jafuri armate cu violenţă, apartenenţă la o organizaţie criminală şi spălare de bani, mai scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4239 secunde