Un băieţel de trei ani, transportat în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc

194
Un băieţel de trei ani, transportat în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc - smurdbaltatesti21691851572170021-1706167072.jpg

Articole de la același autor

Un băieţel în vârstă de trei ani a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, scrie Agerpres.

"Un echipaj SMURD cu medic intervine de urgenţă pe strada Bârsei din municipiul Sibiu, pentru a acorda îngrijiri medicale unui minor. Băiatul în vârstă de 3 ani a căzut de la etajul 5 al unui imobil, suferind multiple traumatisme severe. Echipajul medical l-a intubat, minorul fiind inconştient. Aceasta va fi transportat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4935 secunde