O celulă a rețelei teroriste Stat Islamic îl viza pe Papa Francisc

105
1
O celulă a rețelei teroriste Stat Islamic îl viza pe Papa Francisc - papafrancisc-1448991869.jpg

Articole recomandate

Autoritățile din Italia și Kosovo au destructurat o celulă teroristă care plănuia un atentat contra Suveranului Pontif, informează romanialibera.ro.

Celula era condusă de un kosovar care era membru al rețelei teroriste Stat Islamic și care amenința să comită atentate în state europene.

Trei islamiști kosovari au fost arestați preventiv în Italia, iar unul din Kosovo, în cadrul Operațiunii antiteroriste "Van Damme". Autoritățile au efectuat percheziții în orașele italiene Brescia, Savona și Vicenza. În Kosovo, un suspect a fost arestat în satul Hani i Helezit.

Celula teroristă era condusă de Imishiti Samet, un membru al rețelei teroriste sunnite Stat Islamic. Cei patru islamiști sunt acuzați de propagandă teroristă și instigare la ură rasială.

"Parisul este în doliu, un turn fără lumini, sunt 158 de morți, iar aceste este doar începutul. Lupta împotriva islamului este inutilă. Leii islamului v-au lăsat un mesaj, necredincioșilor", scrisese, pe Facebook, Imishiti Samet, referindu-se la atentatele din capitala Franței, unde teroriști islamiști au ucis 130 de persoane pe 13-14 noiembrie.

"Europa se va destrăma, iar în cinci ani se vor forma state islamice având o singură lege - Sharia", afirma un alt presupus terorist.

Grupul terorist îl amenința cu atacuri pe Papa Francisc și pe Tracy Ann Jacobson, fost ambasador al SUA în Kosovo.

Comentează știrea

ruslan
1 decembrie 2015
Cum poti face bani pe net!

Cum poti face bani pe net! Usor, pas cu pas, comod, acasa la tine: asa poti invata cum poti face bani pe net! Acest curs GRATUIT te invata rapid, in numai cateva zile, cum poti face bani pe net! Oricand vrei si tu cu seriozitate acest fenomenal curs online, solicita mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 08 Noiembrie 2015
Stire din Actual : Papa Francisc, decizia zilei
Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Stire din Actual : Papa Francisc, gazdă pentru refugiați
Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Actual : Papa Francisc a uimit din nou întreaga lume
Duminică, 21 Iunie 2015
Stire din Actual : Papa Francisc, vizită în Torino
Pagina a fost generata in 2.4087 secunde