Concurs O fată de 16 ani se antrenează într-un congelator pentru o expediție la Polul Sud VIDEO

376
O fată de 16 ani se antrenează într-un congelator pentru o expediție la Polul Sud VIDEO - congelator17078400-1321191003.jpg

Articole recomandate

Așa tată, așa fiică. Amelia Hempleman-Adams, fiica de numai 16 ani a renumitului explorator David Hempleman-Adams, se pregătește pentru o expediție în Antarctica, pentru care provocarea cea mai mare este frigul extreme, transmite Realitatea.net.


Ea se antrenează pentru temerara ei aventură printre ghețuri într-un loc mai puțin obișnuit: într-o uriașă cameră frigorifică a unui supermarket, unde termometrul arată minus 27 de grade Celsius. Amelia se va alătura unei expediții, conduse de tatăl ei, care va începe pe 18 noiembrie.

"Nimeni nu știe la ce să se aștepte până nu ajunge acolo. Niciodată nu te poți pregăti suficient pentru gerul de acolo", spune adolescenta.

Ea va trebui să îndure temperaturi de minus 60 de grade Celsius. Amelia speră să devină cea mai tânără persoană din lume care va schia către Polul Sud și să intre astfel în Cartea Recordurilor. 

Tatăl adolescentei, David Hempleman-Adams, are un CV impresionant: este primul om din istorie care a ajuns la polul nord și la polul sud. în plus, exploratorul britanic a urcat pe cele mai înalte creste de pe toate continentele.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3753 secunde