O femeie și fiul ei au încercat să taie o țeavă de gaz cu bomfaierul

251
O femeie și fiul ei au încercat să taie o țeavă de gaz cu bomfaierul - pompierflorinbuliga13916800-1310734501.jpg

Articole recomandate

O conductă de gaz de sondă din localitatea dâmbovițeană Gura Ocniței, a luat foc dupa ce o femeie în varstă de 35 de ani și fiul sau, de 17 ani, din satul Gorgoteni, comuna Ocniței, au incercat să taie cu un bomfaier o conductă de gaz de sondă.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Dâmbovița, agent Raluca Trandafir citat de Medifax ne relatează primele cercetări unde reiese că incendiul a fost provocat de o femeie și de fiul său, care erau în zonă pentru a fura fier vechi și care au încercat să taie conducta.

Potrivit surselor citate în urma incendiului, aceștia au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște suferind arsuri pe o mare suprafață a corpului, în special la picioare.

La fața locului au mers pompierii militari din Moreni, care au închis zona, unde incendiul continuă să se manifeste pe o suprafață mare, pompierii intervenind cu două autospeciale.

Incendiul are loc într-o zonă de pădure, departe de casele oamenilor, iar la fața locului au ajuns și lucrătorii schelei de petrol Moreni, proprietarul conductei de gaz de sondă, care umeză să oprească pomparea gazului pe conductă, pentru ca pompierii să poată interveni pentru stingerea focului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4116 secunde