Presa germană avertizează asupra piscinelor hotelurilor de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre

436
Presa germană avertizează asupra piscinelor hotelurilor de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre - piscinahotelroyalhelenasands-1310710282.jpg

Articole recomandate

Presa germană a publicat mai multe articole în care avertizează asupra siguranței plajelor administrate de hotelurile bulgare și a piscinelor acestora, în special.
"Fiți atenți la piscinele hotelurilor bulgare - pot să vă absoarbă și să muriți", scrie o publicație citată de postul național de radio din Bulgaria BNR, relatează Mediafax.

Decesul unui copil în vârstă de 13 ani, Sara, a șocat Germania, unde nemulțumirea provine în special din faptul că piscina hotelului Berlin din stațiunea Nisipurile de Aur funcționează fără autorizație, cu pompa defectă, în timp ce vizitatorii, inclusiv copiii o pot folosi.

O anchetă deschisă după accident arată că doar 56 la sută dintre cele 220 de piscine din stațiunile municipalității Varna, inclusiv Nisipurile de Aur, au autorizație oficială.

Presa germană se întreabă retoric de ce turiștii germani continuă să viziteze aceste hoteluri cu piscine ilegale când viețile lor sunt puse în pericol și citează declarația unui medic din orașul Varna, care susține că decesul fetiței a fost provocat de neglijență criminală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.482 secunde