O franțuzoaică, declarată în moarte cerebrală, s-a trezit după 14 ore

324
O franțuzoaică, declarată în moarte cerebrală, s-a trezit la viață după 14 ore. Femeia a mai apucat să-și revadă familia pentru că fiii ei au refuzat să fie deconectată de la aparate.
În vârstă de 60 de ani, Lydie Paillard suferă de cancer și urmează un tratament la o clinică din Bordeaux. S-a aflat acolo și luni, când înaintea chimioterapiei a suferit convulsii și a intrat în stare de inconștiență. Medicii au încercat în zadar să o resusciteze.
"M-au anunțat că mama mea are o tumoare la nivelul creierului și că este în moarte cerebrală. Respira prin intermediul aparatelor, inima îi bătea, dar trebuia să decidem dacă semnăm pentru deconectarea ei de la aparte, pentru că nu se mai putea face nimic", a spus fiul ei.
Familia a refuzat, iar pacienta a fost transferată la spitalul din Bordeaux, unde doctorii au dat același verdict. Miracol, după câteva ore, medicii au anunțat că femeia și-a revenit. În stare bună, franțuzoaica nu a realizat niciun moment ce i se întâmplă. În timp ce fiii ei reclamă o eroare medicală, responsabilii clinicii vorbesc despre o minune.
Specialiștii spun că cel mai probabil femeia a suferit o criză severă de epilepsie, care i-a indus în eroare pe doctori. Familia pacientei a angajat un avocat și vrea să declanșeze o acțiune în justiție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4268 secunde