O nouă lovitură pentru Irinel Columbeanu, după ce a pierdut o bună parte din avere și a suferit un AVC

386
O nouă lovitură pentru Irinel Columbeanu, după ce a pierdut o bună parte din avere și a suferit un AVC - iri-1654019776.jpg

Articole de la același autor

O nouă lovitură pentru Irinel Columbeanu, după ce a pierdut o bună partea din averea sa. Fostul milionar a fost chemat în fața judecătorilor, potrivit Antena3.ro



Motivul: nu a plătit facturile la energie electrică. În procesul în care trei afacerişti au solicitat radierea din registrul comerţului a unei firme ce se află sub jurisdicţia lui Irinel Columbeanu, instanţa a admis cererea privind asociaţia T.E.T. Group, din Bucureşti.

„Admite cererea. Dispune radierea din registrul comerţului a menţiunii privind sediul pârâtei T.E.T Group SRL din Bucureşti, Calea Victoriei, ..., sector 1. Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul Comerţului. Obligă pârâta la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 100 lei. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare”, a hotărât instanţa.

În plus, Irinel Columbeanu trebuie să dea explicații și în cadrul unui dosar în care furnizorul de energie electrică îi solicită executarea silită, deoarece nu a achitat la timp facturile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6468 secunde