Video Oameni blocați pe un drum înzăpezit, vaccinaţi împotriva coronavirusului

549
Oameni blocați pe un drum înzăpezit, vaccinaţi împotriva coronavirusului - 1-1611935635.jpg

Articole recomandate

Mai mulți oameni blocați pe un drum înzăpezit din Statele Unite s-au nimerit să fie la locul potrivit și la momentul potrivit. Au fost vaccinați contra COVID-19 chiar acolo. O echipă medicală se întorcea de la o sesiune de vaccinare, dar a rămas blocată la rândul ei din cauza zăpezii. Cum mai existau doze deschise, care urmau să fie aruncate în câteva ore, medicii au decis să vaccineze cu acestea 6 oameni, la fața locului, potrivit Digi24.


„O persoană a fost atât de fericită, că și-a dat imediat cămașa jos și a sărit din mașină”, a povestit Michael Weber, directorul agenției de sănătate publică din departamentul Josephine, statul Oregon.


Pe de altă parte, oficialul a recunoscut că majoritatea șoferilor au râs și au declinat politicos oferta, crezând, foarte probabil, că e vorba despre vreo farsă. „A fost o conversație ciudată. Imaginați-vă că sunteți blocat undeva pe marginea drumului în plin viscol și vine cineva și vă spune: Hei, n-ai vrea o injecție în braț?” - a spus Weber, citat de The New York Times.


Totul a decurs bine până la urmă, iar acum persoanele vaccinate așteaptă să fie chemate la rapel.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.915 secunde