Traian Băsescu:

"Oamenii aceștia nu au niciun fel de scrupule. Nu îi interesează țara. Îi interesează justiția"

660
5
Președintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, vineri, că nu îl îngrijorează "nici măcar acest truc ieftin care ne descalifică în ochii Occidentului", el susținând că situația actuală arată că politicienii majorității "nu au niciun fel de scrupule, nu-i interesează țara,îi interesează justiția".

"Nu mă îngrijorează nici măcar acest truc care, din păcate, ne-a descalificat ca țară. (...) Un Guvern care organizează un referen-dum, primul-ministru spune că a fost orga-nizat extraordinar, comunică la BEC o cifră a electoratului valid, comunică la Curtea Constituțională pe data de 1 (august - n.r.) aceeași cifră, iar pe data de 2 (august - n.r.) dimineață trimite o scrisoare tot la Curtea Constituțională în care spune că nu știe câți electori sunt în România. Așa ceva este fără precedent, ca după ce ai văzut rezultatul să încerci să modifici cifrele pe care s-a făcut referendumul Asta arată că oamenii aceștia nu au niciun fel de scrupule, nu îi interesează țara, îi interesează justiția", a afirmat Băsescu, la sediul său de campanie.

Totodată, el a glumit cu jurnaliștii, între-bându-i de ce nu sunt la numărat de cetățeni împreună cu ministrul de Interne, Ioan Rus.

"Nu sunteți cu Rus la numărat cetățeni?", a spus el, râzând.

Întrebat ce are de gând să facă în continuare, Băsescu a replicat: "Eu nu am ce să fac și deja nu e problema mea. Eu sunt un președinte ales, dar suspendat, pus în situația de a-și proba popularitatea după opt ani de mandat și trei ani de criză. Știu însă că sunt un președinte care nu convine ma-jorității politicienilor din Parlament. De ce nu convine? Întrebați-vă voi".

De asemenea, întrebat dacă nu va solicita Curții Constituționale preschimbarea termenului anunțat pentru 12 septembrie în unul mai apropiat, Băsescu a răspuns că PSD va propune ca termen decembrie 2014, adică data de final a mandatului său început în decembrie 2009.

În legătură cu efectele economice ale deciziei Curții Constituționale de amânare până pe 12 septembrie a deciziei privind rezultatul referendumul din 29 iulie, Băsescu a spus că ar trebui întrebați cu privire la aceasta premierul Victor Ponta și președin-tele interimar, Crin Antonescu.

Comentează știrea

rex
4 august 2012
jos hidosenia urat mirositoare

"Oamenii acestia" raspund mandatului dat de majoritatea romanilor, daca ai uitat : IESI AFARA JAVRA ORDINARA

europeanu
4 august 2012
hidosenia

vorba unuia mai destept ca mine : uita-te ce dusmani are basescu si ce dusmani are ponta...concluziile.......

Ioan
5 august 2012
Comandant de nava

Basescu "incendiatorul"de la Rouen din 1981.9.11. Nava ARGES avea tancuri de marfa care in situatie de nava "goala" se umpleau cu apa de mare (balast)pentru stabilitate. Se foloseau aceleasi pompe pentru marfa si balast. Legatura dintre instalatia de marfa si cea de ballast (apa de mare), fizic, se realiza printr-un tronson de teava cu flansi la capete (mosor) ce trebuia demontat cand se pompa marfa si montate flansi oarbe (pentru siguranta) Obligatoriu, se proceda astfel pentru a preveni defectiunile posibile ale valvulelor de izolare Acest tronson este marea instalatie la care a "umblat" Basescu dupa incendiu si inainte de a veni politia portului ROUEN in ancheta. E simplu. Prin acest tronson s-a pompat NAFTA in fluviu si au luat foc alte nave. Raspunderea este a Comandantului care nu a asigurat conditiile contra poluarii. In 1996, in vara, ca sa-si mentina brevetul de comandant a a fost angajat pentru probe de mare pe nava MINERAL ORDAZ a unei firme belgiene,de 170000 tdw construita in SN C-ta. A reusit la intrarea in SNC sa avarieze elicea navei lovind un remorcher de manevra. Rezultatul: andocarea navei,schimbarea elicei cu alta noua, repararea fundului navei urmare a andocarii proaste, intarziera livrarii navei cu cateva luni cu penalizari de 7500$/zi si milioane de $ pierdute de SNC. Halal comandant

referendac
11 august 2012

Invers: justitia e la suspendatu' ! Inca !

marian
12 august 2012
basescu

oameni astia au scrucule cred ca dta nu ai scrupule iti trebuie justitia sa scapi si sa-i santajezi pe toti cum ai invatat inainte de 89

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5838 secunde