Pachet suspect la sediul parlamentului londonez

85
1
Pachet suspect la sediul parlamentului londonez - parlament-1467904512.jpg
Poliția londoneză analizează un pachet suspect descoperit joi la sediul parlamentului Marii Britanii, până în prezent nefiind semnalate cazuri de persoane rănite legate de acest incident, relatează Reuters și AFP, preluate de Agerpres.

Un purtător de cuvânt al poliției metropolitane din Londra a menționat că pachetul suspect s-a primit la parlament în jurul orei locale 12:30 (11:30 GMT) și în prezent coletul este examinat de geniști.

Un reporter al cotidianului The Times a scris pe rețeaua Twitter că o scrisoare adresată unui membru al Camerei Lorzilor este analizată de poliție după ce în interior a fost găsit un praf alb.

Potrivit Reuters, intrările în sediul parlamentului britanic par să fie deschise și nu este semnalată o prezență sporită a forțelor de poliție. În schimb, AFP notează că o parte a clădirii parlamentului britanic a fost închisă ca urmare a acestui incident.

Comentează știrea

costica
7 iulie 2016
opinie

Îti oferim seriozitate si încredere!Castigi bani rapid, chiar acum, luna asta! Inceteaza cu tot felul de incercari si incepe acum cea mai serioasa posibilitate de a castiga bani! Fara sa recrutezi oameni, simplu si eficient! Castigi bani urgent, acum, in prima luna, cu o munca foarte interesanta! Cere-mi repede detalii la adresa mea de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9743 secunde