Până la patru ani a fost hărnită doar cu pufuleți. Cum arată acum copila

445
Până la patru ani a fost hărnită doar cu pufuleți. Cum arată acum copila - copil-1673288640.jpg

Articole de la același autor

Florentina este fetița care a fost hrănită doar cu pufuleți până la vârsta de 4 ani! Acum, copila are 12 ani și a aflat de unde provine și ce trecut trist a avut, potrivit Realitatea


Fetița a crescut într-o familie disfuncțională și ajunsese la vârsta de 4 ani să fie malnutrită și să cântărească doar 5 kilograme.

Medicii de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași au rămas uluiți atunci când s-au ocupat de cazul ei. Trupul fragil al copilei, aflat aproape de stadiul de comă, cântărea cât un bebeluș, după ce părinții ei au hrănit-o numai cu pufuleți, cât să-i „amăgească” foamea, scrie demamici.ro

Medicul care s-a ocupat de evoluția fetiței a decis să o adopte. An de an el i-a organizat ziua de naștere ca pentru propriul copil, devenind, astfel, noua familie a Florentinei.

„Nu ne-am gândit atunci să o adoptăm în mod cert – pur și simplu ne-am atașat de ea. Plimbările au fost multe și din ce în ce mai dese. Ea avea deficiențe de vorbire și trebuia preluată de un centru de plasament pentru copii cu handicap.
Imagine


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3739 secunde