Panică în Austria. Mai mulți navetiști au fost înjunghiați

338
Panică în Austria.  Mai mulți navetiști  au fost înjunghiați - injunghiatiintren-1471347314.jpg

Articole recomandate

Trei persoane au fost rănite cu un cuțit, ieri, de către un bărbat, într-un tren de navetiști din landul Vorarlberg, în vestul extrem al Austriei, a informat televiziunea publică ORF, citată de EFE.

Potrivit portalului regional de știri VOL, la bordul trenului a avut loc o ceartă între două persoane. Un tânăr de 19 ani, așezat în fața agresorului, a fost înjunghiat în stomac și în spate, iar un altul, de 17 ani, a fost rănit la gât. Un alt pasager, un bărbat de 22 de ani, a suferit răni la mână atunci când a încercat să-i ajute pe agenții de poliție să-l imobilizeze pe agresor. Polițiștii au făcut uz de spray cu piper.

Presupusul atacator, un cetățean german în vârstă de 60 de ani și aflat în aparență într-o stare de confuzie, a fost reținut, iar cele două victime au fost transportate la un spital din apropiere, suferind răni grave, a adăugat sursa citată.

Potrivit poliției locale, incidentul a avut loc în jurul orei locale 6.30, într-un tren care circula către capitala landului, Bregenz, în apropiere de granița cu Elveția. Atacatorul a fost reținut în gara Sulz, situată la circa 30 de kilometri sud de Bregenz.

Potrivit VOL și ORF, autoritățile exclud pentru moment o motivație teroristă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5915 secunde