Papa Francisc i-a oferit găzduire temporară unei românce care a născut în Piața Sfântul Petru de la Vatican

124
Papa Francisc i-a oferit găzduire temporară unei românce care a născut în Piața Sfântul Petru de la Vatican - papa2-1453373260.jpg

Articole recomandate

O româncă fără locuință care a născut în cursul nopții de marți spre miercuri în Piața Sfântul Petru de la Vatican a primit găzduire temporară într-un adăpost de la periferia Romei, în urma unui ordin al Papei Francis, informează radiovaticana.va.

În vârstă de 37 de ani, femeia a născut o fetiță sănătoasă în Piața Pius al XII-lea, la intrarea în Piața Sfântul Petru. Agenții de poliție din zonă au fost cei care au ajutat-o pe româncă să nască, ulterior, mama și bebelușul fiind tranportați la spital.

În momentul în care a aflat despre cazul româncei, Suveranul Pontif l-a trimis pe asistentul său Konrad Krajewski, să-i ofere găzduire temporară acesteia. Astfel, în următoarea perioadă, femeia și familia ei vor putea locui într-un adăpost monahal situat în Primavalle, la periferia Romei.

Potrivit concubinului femeii, înainte de a ajunge la Vatican, cei doi au trecut prin Franța și Spania. Ei mai au un copil, care se află în România. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 08 Noiembrie 2015
Stire din Actual : Papa Francisc, decizia zilei
Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Stire din Actual : Papa Francisc, gazdă pentru refugiați
Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Actual : Papa Francisc a uimit din nou întreaga lume
Pagina a fost generata in 0.3754 secunde