Papa Francisc și-a anulat audiențele de vineri din cauza unei stări febrile

207
Papa Francisc și-a anulat audiențele de vineri din cauza unei stări febrile - papa-1685109189.jpg

Articole de la același autor

Papa Francisc nu a primit nicio persoană în audienţă în cursul zilei de vineri din cauza unei stări febrile, a anunţat biroul de presă de la Vatican, citat de Reuters.


Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, nu a oferit alte detalii despre starea de sănătate a Suveranului Pontif de 86 de ani, care este liderul Bisericii Romano-Catolice.


„Din cauza unei febre, papa Francisc nu a primit pe nimeni în audienţă în această dimineaţă”, a declarat Matteo Bruni atunci când a fost întrebat de un jurnalist despre motivul pentru care nicio persoană nu a fost trecută pe lista de audienţe de vineri.


Papa Francisc a părut afectat de oboseală în timpul unei întâlniri cu un grup de elevi în apropiere de Vatican, joi după-amiază.


Medicii i-au extirpat Suveranului Pontif, care a devenit Papă în urmă cu 10 ani, o parte din plămânul drept. Acea intervenţie chirurgicală a avut loc în tinereţe în ţara lui natală, Argentina.


Niciunul dintre evenimentele din programul Papei Francisc nu a fost deocamdată anulat, iar liderul de la Vatican ar trebui să oficieze duminică slujba de Rusalii, în Piaţa Sfântul Petru din Roma.


Deocamdată nu se ştie dacă Papa Francisc va acorda audienţe private în cursul zilei de sâmbătă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3556 secunde