Eduard Novak a plecat în pelerinaj pe bicicletă la Şumuleu Ciuc

126
Eduard Novak a plecat în pelerinaj pe bicicletă la Şumuleu Ciuc - novak-pelerinaj-1685108961.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a plecat, vineri, pe bicicletă la Şumuleu Ciuc, la pelerinajul de Rusaliile Catolice, un gest menit să susţină instituţia pe care o conduce şi care, conform planului discutat în Coaliţia de guvernământ, ar putea fi comasată în zilele următoare cu Ministerul Familiei.

Ministrul a luat startul din faţa sediului Ministerului Sportului, iar la plecare a declarat că sportul românesc se află într-un moment de răscruce şi speră ca rugăciunile sale să fie ascultate.

„Este un lucru inedit şi pentru mine. E prima oară când fac un asemenea gest, adică pelerinajul de la Şumuleu Ciuc, care are o tradiţie de 500 de ani şi chiar trece prin faţa casei mele. Mâine la Ciuc vor fi în jur de 200-300.000 de oameni. Sunt catolici care vin de peste tot. Vin pe jos 50-100 de kilometri sau chiar mai departe. Eu am spus că e un moment de răscruce pentru sportul românesc având în vedere aceste ultime zvonuri şi îmi doresc să fac acest pelerinaj la Şumuleu Ciuc pentru sportivii români şi pentru ca Ministerul Sportului ca să rămână aşa. Eu cred în continuare că e nevoie de acest Minister al Sportului. Toată lumea e de acord că avem nevoie de acest nume, Ministerul Sportului. Pentru că tuturor le plac campionii, să se bucure cu ei, însă pentru acest lucru este nevoie şi de sprijin instituţional. Şi este nevoie de multă muncă în spate ca să acordăm tot ce este necesar sportivilor. Sper ca rugăciunile mele să fie ascultate”, a afirmat ministrul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5327 secunde