Florin Niţă, apărat de jurnaliştii cehi după ce a fost criticat de antrenor

159
Florin Niţă, apărat de jurnaliştii cehi după ce a fost criticat de antrenor - nita-1685108866.jpg

Articole de la același autor

Sosit în iarnă la Pardubice, sub formă de împrumut de la Sparta Praga, Florin Niță (34 de ani) a devenit rapid un om de bază și a avut evoluții excelente la noua echipă.

În ultima rundă însă, Niță a greșit decisiv în eșecul celor de la Pardubice cu Zlin, scor 1-2, după ce a ieșit greșit la o centrare a adversarilor, în minutul 86.

La finalul partidei, antrenorul Radoslav Kovac l-a criticat în termeni duri pe Florin Niță, însă atitudinea acestuia a fost contestată în presa din Cehia. Concret, jurnaliștii de la Isport.cz l-au pus la zid pe tehnician și sunt de părere că internaționalul român nu merita să aibă parte de un asemenea tratament, mai ales după prestațiile din actualul sezon.

„A exagerat Kovac cu criticile sale la adresa portarului, care cu doar o rundă înainte i-a asigurat o victorie importantă lui Pardubice, după ce a apărat două penalty-uri? Va fi în echipă din vară? Chiar dacă nu va fi, tot ai nevoie de el pentru două meciuri! Și trebuie să prindă acele două meciuri cât mai bine.

În plus, Vacek (n.r. jurnalist ceh) consideră că este lipsit de tact să se sublinieze salariul lui Niță, mai ales că Pardubice nu participă decât simbolic la acest lucru. Salariul lui Niță este plătit oricum pe Sparta, iar ăsta a fost un derapaj de neînțeles din partea lui Kovac”, au notat cehii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5553 secunde