Naţionala Under-21 va avea două stagii de pregătire înainte de Campionatul European

169
Naţionala Under-21 va avea două stagii de pregătire înainte de Campionatul European - programulromanieiu21laeuro2023de-1684912701.jpeg

Articole de la același autor

Echipa naţională de tineret Under-21 a României va efectua două stagii de pregătire înaintea Campionatului European din această vară, dintre care primul în Italia, a anunţat, marţi, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

"Pe ordinea de zi s-a aflat un subiect legat de aprobarea calendarului de pregătire pentru naţionala de tineret. S-a aprobat organizarea a două stagii de pregătire, în vederea participării la EURO U21. Primul stagiu de pregătire va fi organizat în Italia, în perioada 5-12 iunie, în acelaşi loc în care naţionala de tineret s-a pregătit în 2019, înainte de Campionatul European, urmând ca în perioada 12-19 iunie iunie să intre în al doilea stagiu de pregătire, de data aceasta în România, la Mogoşoaia. Cantonamentul pe perioada EURO va fi organizat tot în baza de la Mogoşoaia", a declarat Burleanu după şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

România găzduieşte Campionatul European de tineret Under-21 din 2023, cel mai important turneu continental al anului, iar meciurile se joacă la Bucureşti şi Cluj-Napoca. Turneul final UEFA Under-21 Championship se va desfăşura în România şi Georgia în perioada 21 iunie-8 iulie 2023.

Bucureştiul va găzdui toate cele şase meciuri din Grupa B, în care se află România, Spania, Croaţia şi Ucraina, cât şi un sfert de finală şi o semifinală. Cluj-Napoca va găzdui meciurile Grupei D, din care fac parte Franţa, Italia, Elveţia şi Norvegia, cât şi un sfert de finală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5189 secunde